klusjesman Zeeland

Ruim 25 jaar ervaring in de bouw

Peter Bentschap Knook van BKM is sinds 1987 werkzaam in de bouw. Na 20 jaar in deze sector te hebben gewerkt, koos Peter Bentschap Knook er in 2008 voor om zijn eigen onderneming op te richten. BKM is door de vele jaren ervaring inzetbaar voor alle klussen in en rondom uw huis. Als u een bouwbedrijf of metselaar in Zeeland nodig heeft, neemt u contact op met Bentschap Knook Metselwerken. 

Meer informatie over BKM

Bij ons heeft u contact zonder tussenpersonen en de korte lijnen zorgen ervoor dat er altijd een heldere communicatie is tussen de opdrachtgever en BKM. Bij ons kunnen werkbesprekingen ook buiten de reguliere kantoortijden plaatsvinden. Zo is er altijd een geschikt moment waarop u met Bentschap Knook Metselwerken kunt afspreken.

De vakman voor uw vakantiehuis

Bent u de gelukkige eigenaar van een heerlijke vakantiewoning in Zeeland? De momenten dat u of huurders gebruik maken van het huis wilt u uiteraard dat alles in orde is. Laat daarom kleine klusjes of grote werkzaamheden zoals het installeren van een nieuwe badkamer of dakrenovatie over aan Bentschap Knook Metselwerken.

Benieuwd wat wij voor uw vakantiehuis kunnen beteken? Bel 06-53835891 of vul het contactformulier in.